Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 4 oktober 2018

D66 Zuidplas heeft een nieuw bestuur

Met een volledig nieuw bestuur is D66 Zuidplas gestart met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. “De volgende gemeenteraadsverkiezingen zijn nog ver weg maar reeds stappen nemen is noodzakelijk om over 4 jaar weer minimaal 4 zetels te halen” aldus de nieuwe voorzitter Claudia Wolff. Afgelopen week zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering de 5 nieuwe bestuursleden unaniem gekozen.

Voorzitter, secretaris, penningmeester

Oud Raadslid en fractievoorzitter Claudia Wolff is gekozen tot voorzitter, Leo Warmenhoven uit Moordrecht is de nieuwe secretaris en oud wethouder Rik van Woudenberg is benoemd tot penningmeester. Jette Frans uit Zevenhuizen bekleedt de functie van coördinator (permanente) campagne en oud raadslid Mark Clavaux wordt verantwoordelijk voor de website.

Fractie

Het nieuwe bestuur zal samen met de D66 Zuidplas fractie in de gemeenteraad; Frans Klovert en Chantal Bon-van de Griek de komende vier jaar het echte liberale geluid in de dorpen van Zuidplas laten horen. Opkomen voor de belangen van de inwoners en initiatieven honoreren en meenemen bij de besluiten die er in de gemeente worden genomen.

 

Bijgaande een foto met van links naar rechts: Leo, Jette, Rik, Claudia en Mark